Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinde olduğu Tarık Çamdal ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı ve transfer sürecinin büyük bir ölçüde tamamlandığı öğrenildi.

Eskişehirspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda biten ve kulübü ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan Tarık Çamdal için Perşembe günü İstanbul'a bir sefer düzenlendi. Tarık Çamdal'ın Almanya'da bulunan menajerleri, Perşembe sabahı İstanbul'a gelerek Galatasaray Yönetimi'nin görevlendirdiği yetkililer ile bir araya geldi. Galatasaray ile her konuda prensip anlaşmasına varan Tarık Çamdal'ın menajerlerinin, sarı-kırmızılı yönetimin 3+1 yıllık teklifine 'evet' dediler.

G.SARAY, 'DOST' KALALIM DİYECEK VE... 

Galatasaray ile her konuda anlaşmaya varan Tarık Çamdal'ın çok büyük bir sürpriz olmazsa sezon sonunda Galatasaray formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan Eskişehirspor ile olan ilişkilerini de korumak isteyen Galatasaray'ın hem ara transfer dönemi ihtiyacını karşılamak hem de kırmızı-siyahlı ekip ile dost kalmak için alternatif bir plan hazırladı.

Tarık Çamdal'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bu transfer karşılığında Eskişehirspor'a belirli bir rakam teklif edecek ve bu teklifin kabul görmesi durumunda genç futbolcu Ocak ayından itibaren sarı-kırmızılı formayı giyecek. Eskişehirspor, Galatasaray'ın 'ocak' teklifini kabul etmezse; Tarık Çamdal sezon sonunda bedelsiz olarak transfer olacak.

Sporx