Gaziantepspor Başkanı Kızıl, transferin gözde ismi Cenk Tosun için konuştu. "Fatih Terim'in onu istediğini biliyorum. Menajeriyle geçtiğimiz günlerde Florya'da buluşmuşlar. Kim daha fazla para verirse transferi yapar" dedi

Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle yerli futbolculara ilgi arttı. Gaziantepspor'un yıldız adayı forveti Cenk Tosun, transferin gözde isimlerinden birisi oldu. 22 yaşındaki forvetin transfer sürecini değerlendiren kulüp başkanı İbrahim Kızıl "Bütün büyükler peşinde.

"Fatih Terim'in Cenk'i istediğini biliyorum. Geçtiğimiz günlerde menajerini Florya'ya çağırmış, görüşme yapmışlar" dedi. Galatasaray teknik direktörü Terim'in görüşmesinin resmi olmadığını vurgulayan Kızıl "Bunlar henüz menajerler düzeyinde yapılan görüşmeler. Artemisbet Bana resmi olarak bir teklif gelmedi" dedi.

Cenk'e Galatasaray'ın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından pek çok takımın talip olduğunu ifade eden başkan Kızıl "Kulübün menfaatleri önemli. Kim daha fazla para verirse transferi o yapar" ifadelerini kullandı.

Serdar da hedefte

İbrahim Kızıl, takımın sağ beki Serdar Kurtuluş'un da Galatasaray'ın radarında olduğunu söyledi. "Fatih Terim onun da menajeriyle görüşmüş" dedi. Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta 2006-2009 yılları arasında ter dökmüştü. Her iki oyuncusuna da nereye gitmek istediklerini soracağını belirten İbrahim Kızıl "Biz futbolcularımızın önünü kapatmayız. Hayatlarını kurtarmalarını biz de isteriz" şeklinde konuştu.

Bugun