DHA - Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Sau Paulo kulübü yöneticileri Galatasaray'dan Ganso'nun şartlarını soran bir mesaj aldıklarını belirterek Türk kulübünün bu oyuncuyu devre arasında renklerine bağlamak istediğini açıkladı. Paulo Henrique Ganso'nun Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığını savunan gazeteler önümüzdeki günlerde bu satışın gerçekleşebileceğine dikkat çektiler.

Yıldız oyuncunun %45 hakkına sahip olan Sao Paulo kulübünün bu hisselerini Galatasaray'a satmaya sıcak baktığıda gelen haberler arasında. Galatasaray'ın Ganso'nun diğer %55 hissesini satın alabilmesi için bir yatırım fonu ile pazarlık etmesi gerekiyor.

24 yaşındaki başarılı genç orta saha oyuncusu Ganso 2008-2012 yılları arasında Santos forması altında başarılı maçlar çıkardıktan sonra Sao Paulo'ya transfer olmuş ancak burada aynı başarıyı gösterememesi üzerine satış listesine konulmuştu.

Paulo Henrique Ganso'nun özellikle Avrupa'da bir kulüpte futbol oynamak istiyorum açıklamalarının Galatasaray'a transferinin kolaylaştıracağı iddia ediliyor.