Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Sedat Doğan şu açıklamaları yaptı:

"Selçuk, Burak bence Avrupa'nın ilk 100 oyuncusu içinde"

Doğan, AB üyesinden gelecek oyuncuların çok kaliteli olacakları garantisinin olmadığını ifade ederken, "Selçuk, Burak bence Avrupa'nın ilk 100 oyuncusu içinde. Türk – Avrupalı diye ayırmamak lazım. Türklerin burada olması bizi mutlu eder. Galatasaray olarak biz üst kalitede oyuncuları kadromuza katıyoruz. Bu kulüp stratejisiyle alakalı bir durum. 2 senedir söylüyoruz, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Türkiye'ye getirmek istiyoruz ve çalışmalarımız bu yönde" dedi.

"Galacticos dediler…"

Transfer çalışmaları hakkında bilgi vermekten kaçınan Doğan, "Transfer futbol komitesiyle alakalı bir durum. Benim şahsi düşüncem, bir kulübün transfer yapması önemli değil. Taraftar açısından bakınca, sen sezon sonunda ne yaptın, şampiyon oldun mu, bunlar önemli. 2 sene önce Semih Kaya'yı kim tanıyordu? Biz yetiştirdik, taraftarımız da bağrına bastı. Şu rakip bunu aldı, biz de alalım gibi bir yarışma zihniyetimiz yok. Bizim için önemli olan takım planlaması, en iyi maliyetle en iyi oyuncuların gelmesi. Bazen dünyanın en iyi oyuncularını alırsınız başarısız olursunuz. Galacticos deniyordu Real Madrid için ancak başarısız oldular".

"Ibrahimovic iddiası"

Burak, Muslera'ya gelen teklifler hakkında da konuşmaktan kaçınan Doğan, Ibrahimovic iddiası Retrobet hakkında ise "Bunlar gösteriyor ki; artık G.Saray her şeyi yapacağını ispatladı. Bu G.Saray'ın marka gücünün bir göstergesi. Taraftarımızın buna inanması da iyi bir psikolojk hava, ama transfer konusunda bilgi verecek durumda değilim."