Kısa bir süre önce Eskişehirspor'a 2 milyon avro + 1 futbolcu öneren Galatasaray Yönetimi, Eskişehirspor'un 5 milyon avroluk bonservis bedelinde ısrar etmesinin ardından alternatif planlara yönelmişti. Eskişehirspor'un 5 milyon avroluk bonservis bedelinde kesinlikle indirime gitmeyişi ve takas olacaksa da masaya koyulacak ismin Yekta Kurtuluş olmasını talep etmesi transfer görüşmelerini tıkadı.

Roberto Mancini'nin Yekta Kurtuluş'un takımda tutulmasını talep etmesini de göz önüne alan Galatasaray, Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a bu kez 3 milyon avro + 2 futbolcuyu kiralık olarak önerdi. Eskişehirspor'a Kamerunlu stoper Dany'i öneren Galatasaray, takasta kullanılacak olan diğer futbolcuyu ise Mancini ile bu hafta içerisinde yapılacak olan görüşmenin sonucuna göre belirleyecek.

Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Erkan Zengin, Aytaç Kara ve Tarık Çamdal gibi isimleri elden çıkartmak isteyen Eskişehirspor, bu üç oyuncunun bonservisinden 10 milyon avroluk bir gelir elde ederek biraz da olsa nefes almayı planlıyor.

Sporx