Juventus'un 6 aydır Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle daha fazla şans bulmaya başlayan Telles'i takip ettiği ve geçtiğimiz hafta resmi teklif sunduğu vurgulanırken Galatasaray'a maaliyeti 6 milyon euroyu geçen Brezilyalı futbolcuyu teklif edilen rakama bırakmalarının mümkün olmadığının İtalyan kulübüne bildirildiği öğrenildi.
 
Galatasaray'ın daha önce Kardemir Karabükspor'la görüşmelere başladığını bildirdiği 2 futbolcu, Furkan ve Umut Gündoğan için temasların da sürdüğü ancak anlaşma sağlanamadığı belirtilirken Karabükspor'un 1 milyon euro bonservisle kadrosuna dahil etmek istediği Furkan'ın bonservisle ayrılmaya sıcak bakmadığı kiralık gidebileceğini söylediği ifade edildi.
 
Umut Gündoğan konusunda da Galatasaray'ın talep ettiği kiralama bedeli nedeniyle sorun çıktığı vurgulanırken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun her iki oyuncuyu da görmek istediği bu nedenle Diyarbakırspor'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında oynatabileceği ileri sürüldü. 
 
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun devre arasına kadar tüm oyuncuları görerek durumlarını değerlendirmek istediği ve tüm oyuncularla ilgili son kararın Ocak ayında verileceği ifade edildi.
 
Sarı kırmızılılarda Mersin İY hazırlıkları da sürerken Hamzaoğlu'nun Torku Konyaspor karşılaşmasında farklı kazanan ideal 11'inde değişikliğe gitmeyi düşünmediği belirtildi.
 
(Lig Tv)