Sarı-kırmızılı kulübün, alanında büyük bir tecrübe olan Karnaval Media Group'la ortaklaşa yola çıktığı proje, Galatasaray'la yaşamayı sevenlere zengin bir içerikle ulaşıyor.

Galatasaray Radyo, sarı-kırmızlı kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek" sözleriyle anlattığı amaca hizmet edecek ve sesini sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da duyuracak. Galatasaray Radyo, resmi internet sitesinin yanı sıra Karnaval mobil uygulamaları ve karnaval.com'dan dinlenebilecek. 

O'NA DAİR SEVDİĞİN NE VARSA...

Şarkıları Galatasaray'ın yıldızlarıyla birlikte seçmeye ne dersiniz? Latin ezgilerini Nuria Martinez, Balkan şarkılarını Blerim Djemaili, Rio Karnaval müziklerini Felipe Melo, Hip-Hop R&B listelerini Patrick Young, Galatasaray Radyo aracılığıyla aktaracak.

HER GÜN YENİLENEN DENEYİME HAZIR OL

Galatasaraylı müzisyenlerin başta jazz ve klasik müzik olmak üzere hazırlayacağı özel listeler, yine onların konuk olacağı özel programlar Galatasaray Radyo'nun vazgeçilmezlerinden olacak.


TEMPONU YÜKSELT, İLK DUYAN SEN OL!

Sporcularla, teknik adamlarla özel röportajlar, basın toplantıları, maç önleri-maç sonları, GSTV ortak yayınlarıyla üç kuşak haber ve canlı maç anlatımlarının adresi Galatasaray Radyo olacak.

Tevfik Fikret'in "Fikri Hür Vicdanı Hür" mottosundan yola çıkarak Galatasaray Radyo "Sesi Hür" bir platform olacak. Bu platform, Galatasaray kültürünün sporda, müzikte, kültür-sanatta ve sosyal yaşamdaki bütün açılımlarını seslendirecek.