Trabzonspor’un golcü adaylarından biri Bafetimbi Gomis. Bonservisi elinde olan Fransız yıldızın her geçen gün talibi artıyor. Beşiktaş’ın çok istediği 28 yaşındaki forvete Galatasaray da talip olmuştu.

Sarı-Kırmızılılar, Gomis ile görüşüp, önemli ilerleme kaydetmişti. Ancak Cim Bom, Trabzonspor’un da Bafetimbi Gomis’i transfer etmek istediğini öğrenince geri adım attı. Ünal Aysal, kurmaylarına, “Trabzonspor bizim dost camialarımızdan biri. Onlar Gomis’ten vazgeçmediği sürece, biz bu oyuncuyla görüşme yapmayalım” talimatı verdi. Galatasaray, Bordo- Mavililer lehine bu oyuncuyla yaptığı görüşmeleri askıya aldı!

Gürdal temas kurdu

Oscar Cardozo için Benfica yetkilileriyle Portekiz ve İtalya’da görüşme yapan kulüp CEO’su Burak Gürdal, Bafetimbi Gomis ile de masaya oturdu. Oyuncunun şartlarını öğrenip, bunları İbrahim Hacıosmanoğlu’na iletti. Önceliği Cardozo’ya veren başkan, Gürdal’la yaptığı görüşmede Paraguaylı’da sorun çıkması halinde Gomis’in transfer edilmesini istedi. Böylece Fransız oyuncu, Bordo-Mavililer’in
forvetteki ikinci alternatifi oldu.

‘Dostumuza kazık atanla işimiz olmaz’

Trabzonspor cephesinden de Galatasaray için benzer bir açıklama geldi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Burak ve Selçuk’un intikamı için Hajroviç’in alınmasını istediği öne sürülmüştü. Başkan bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Galatasaray bizim dostumuz. Trabzonspor’un dostuna kazık atanla asla işimiz olmaz” ifadelerini kullandı. Başkan ayrıca Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’a asla kızgınlığı olmadığını

söyleyerek, “Daha önce de dediğim gibi, Burak ve Selçuk’un ayrılması o dönemki Trabzonspor Yönetimi’nin beceriksizliğidir. Yönetim iyi oyuncularını elde tutamamıştır. Bu nedenle asla bu futbolculara karşı bir kızgınlığım söz konusu değil” diye konuştu.