Görüşmelerin tıkanması halinde Aslan,devreye girip 33'lük İspanyol için teklif yapacak.

Cimbom'da artık Felipe Melo'nun Inter'e gitmesi an meselesi. İtalyan ekibi Brezilyalı yıldızını renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. Orta sahada oluşacak boşluk için ise ilk etapta Jose Rodriguez alındı, ancak Cimbom'da herkes biliyor ki 20'lik yetenek zorlu Şampiyonlar Ligi maratonu için henüz yeterli değil. Bu nedenle Galatasaray dev bir transferin peşine düştü.

Amkspor'un haberine göre; Yönetim, Bayern Münih ile zıtlaşan Xabi Alonso için tetikte. Xabi Alonso'nun B.münih'e transferi geçen sezon beklenmedik bir anda gerçekleşmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Real madrid forması giydiği dönemde İspanyol şarkıcı Russian Red lakablı Lourdes hernandez ile yasak aşk yaşadığı öne sürülmüş ve eşinin isteği üzerine evliliğini kurtarmak için İspanya'dan ayrılmak zorunda kaldığı belirtilmişti.

ALONSO İÇİN SPONSOR ARANIYOR

2016'da bitecek sözleşmesini uzatmak isteyen İspanyol orta saha, bu konuda yeteri kadar ilgilenilmediğini düşünüyor. İddialara göre Vidal'i alan Bayern, bir başka genç oyuncuyu da transfer edip, Xabi Alonso'yu rotasyon ismi haline getirecek ve ilerleyen yaşı (33) nedeniyle de yeni kontrat önermeyecek. Galatasaray ise Alonso'nun köprüleri atma ihtimaline karşı hazır olda bekliyor. Sarı-kırmızılı yönetim İspanyol yıldızın yüksek maliyetini karşılamak için çalışmalara başladı bile... 

REAL'DEN KAÇAR GİBİ GİTMİŞTİ

Xabi Alonso'nun B.münih'e transferi geçen sezon beklenmedik bir anda gerçekleşmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Real madrid forması giydiği dönemde İspanyol şarkıcı Russian Red lakablı Lourdes hernandez ile yasak aşk yaşadığı öne sürülmüş ve eşinin isteği üzerine evliliğini kurtarmak için İspanya'dan ayrılmak zorunda kaldığı belirtilmişti. "Xabier" isimli şarkının Alonso için yazıldığı iddialar arasında.