Yabancı kontenjanından dolayı dış transferde sıkıntı yaşayan Galatasaray'da gözler tam anlamıyla Kerim Frei'ye çevrildi. İngiltere Premier League takımlarından Fulham'da forma giyen Frei'ın transferi için İngiliz kulübünün temsilcileri ile ön görüşme yapan Bülent Tulun'un Ada seferinin şifreleri de çözülmeye başladı. Manchester United'ın Luis Nani için talep ettiği bonservis bedelinden dolayı geri adam Tulun, Londra'da Frei için bir görüşme gerçekleştirdi.

PAZARLIKLAR BAŞLADI

Fulham'ın talep ettiği 4 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen sarı-kırmızılı yönetim, 2.5 milyon euroluk teklifi masanın üstüne koydu. Kerim Frei ile de prensip anlaşmasına varan ve milli futbolcuyu sarı-kırmızılı formayı giymeye ikna ettiği iddia edilen Galatasaray'ın transfer sürecine 22 Haziran'a kadar nokta koymayı planladığı bildirildi.

SADECE GALATASARAY DEĞİL

Daha önce de Galatasaray ile adı anılan ancak sarı-kırmızılı kulüpten bir teklif almadığını dile getiren Kerim Frei ise Bahis Siteleri 'transfer sorularını' cevapsız bıraktı. Galatasaray'ın yanı sıra İspanya'dan bir takım ve Almanya'dan Borussia Dortmund'un da ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Frei için Galatasaray'ın oyuncuya 1.1 milyon euro ve maç başı ücret teklif ettiği iddia edildi.

Kerim Frei, Fatih Terim'in takımda forma giymenin kendisi için gurur olacağını ifade etmiş ancak kariyerine bir yıl daha Fulham da devam etmek istediğini dile getirmişti.

KONSANTRASYON; FELIPE MELO

Kerim Frei için tüm kozlarını oynamaya başlayan Galatasaray diğer bir yandan da Felipe Melo transferi için artık son pazarlıkları yapmaya başladı. Felipe Melo'nun Galatasaray'a gelmesinde büyük bir pay sahibi olan Şükrü Hanedar, Torino'ya giderek Juventus ile görüşmelere başladı.

Juventus'un 6 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gitmemesinden dolayı büyük sıkıntı yaşayan Hanedar, Torino temsilcisine alternatif planlar ile ikna etmeyi çalışıyor. Bir yandan Melo'dan gelecek olan cevabı bekleyen Galatasaray, diğer bir yandan da alternatif 'yerli' isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

(sporx)