Galatasaray'da transfer listesine Fiorentina'nın yıldız golcüsü Mario Gomez de dahil oldu.

Hürriyet'in haberine göre, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyan Galatasaray, bir yandan “yeni çilek” olabilecek bir dünya yıldızını takıma kazandırmaya çalışıyor, diğer yandan da eksik bölgelerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Sneijder ve Drogba gibi büyük sansasyon yaratacak bir yıldız transferinin peşinde olan yönetimin, "yeni çilek" için bütün imkanların seferber edileceği bildirildi.

Bu bağlamda Cim-Bom’a menajerler tarafından önerilen Alman golcü Mario Gomez transferinde önemli gelişmeler yaşandığı belirtildi. Fiorentina ile 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun bonservisinin yüksek olduğu ama pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Bahsedilen “çilek” transferinin Gomez olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

Galatasaray’ın gündeminde olduğu iddia edilen Mario Gomez, Fiorentina formasıyla geçen sezon 20 Serie A maçına çıktı. 29 yaşındaki futbolcu rakip filelere 4 gol bırakırken 2 de asist yaptı.

Bayern Münih’ten Fiorentina’ya transfer olan Mario Gomez, geçen sezon sakatlığı nedeniyle tam randıman gösteremedi. Alman golcü, ligin son döneminde yedek kulübesinde olmasına rağmen sahada yer alamadı.