Ara transferde yerli futbolcular için taarruza geçmesi beklenen Galatasaray'ın listesinde yer alan isimler için kulüplerinden sert açıklamalar gelmeye başladı.

Antalyaspor, kaleci Hakan Arıkan için resmi bir teklif almadıklarını açıklarken, sarı-kırmızılı takımın Trabzonspor'dan Giray Kaçar'ın peşinde olduğu iddialarına ise Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun "Şu an için bir girişimimiz yok" şeklinde yanıt verdi.

Kasımpaşa'dan Adem Büyük, Kayserispor'dan Salih Dursun, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'yı da kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması halinde yabancı bir sol bekin de kadroya katılacağı öğrenildi.

SNEIJDER ADIM ADIM...

Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarına bir günlük izin sonrası devam etti. Hakan Balta ve Gökhan Zan'ın takımla çalışmasının yanı sıra Wesley Sneijder'in idmanın ilk bölümüne katılması, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Pozisyon, pas ve fiziksel çalışma sonrası taktik varyasyonların üzerinde durulurken Muslera ve Semih'in tedavilerine ise devam edildi.