Teknik direktör arayışlarına odaklanması sebebiyle transfer çalışmalarını ağırdan alan Galatasaray'da ilk transfer resmileşiyor. Sarı-kırmızılıların, PSV Einhoven altyapısından renklerine bağlamaya hazırlandığı Kaan Baysal açıklamalarda bulundu.

A takımda oynama şansı elde edemediği için Galatasaray'a gitme kararı aldığını belirten Kaan, "Galatasaray bir süredir beni takip ediyordu. PSV Einhoven bana daha çok şans bulacağım yönünde bir söz verdi, ancak ben bunun gerçekleşmeyeceğini düşündüm. U19'da oynadım ve A takıma gitme şansım olmadı. Galatasaray'a gittikten sonra A takımda yer alabilirim, benim her zaman favori kulübümdü." ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER İLE REKABET EDECEĞİM"

Sneıjder ile rekabete hazır olduğunu kaydeden 18 yaşındaki oyuncu, "Yakında İstanbul'a gideceğim. Wesley Sneijder ile rekabet edeceğim, bu yüzden çok çalışmalıyım. Ondan çok şeyler öğrenebilirim, umarım onunla çalışırım" diye konuştu.

1996 doğumlu orta sahanın Galatasaray ile 5 yıllık bir sözleşmeye imza atması bekleniyor. İki ayağını da kullanabilen genç oyuncu, Belçika’nın Helsın Hechteren takımından 2011 yılından geldiği PSV'nin genç takımında forma giydi. Kaan Baysal, U16, U17 ve U18 Türkiye milli takımlarında da forma giydi.

Sporx