DHA - Sarı-kırmızılı takım yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde gerçekleştirdiği kampın ilk antrenmanını bu akşam yaptı.

Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde, kamp yaptığı otelin sahasında gerçekleşen idman yağış atında gerçekleştirildi. Antrenman iki grup halinde tempolu koşularla başladı ve Prandelli'nin futbolcularla saha içerisinde yaptığı kısa toplantının ardından, sona erdi.

Antrenmanın ardından Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak'ın otel bahçesinde bulunan kaydıraktan kayması ise renkli anların yaşanmasına sebep oldu. Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, Aurelien Chedjou ile Felipe Melo, kampa daha sonra katılacak. Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.

GALATASARAY'IN KAMPI UZADI

Sarı-kırmızılıların kamp programı 27 Temmuz Pazar gününe kadar uzatıldı. Prandelli'nin göreve gelmesinden sonra, Avusturya'da 11-24 Temmuz tarihleri arasında yapılması planlanan kamp, 3 gün gecikmeyle 14 Temmuz'da başlatılırken, kampın bitiş tarihinde de değişik yapıldı.

HAZIRLIK MAÇLARI

Prandelli'nin hazırladığı yeni kamp programına göre, hazırlıklarını Windischgasten'de sürdüren takım, 23 Temmuz Çarşamba günü, Avusturya ekibi Rapid Wien ile hazırlık maçı yapmak için Viyana'ya geçecek. Sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geçerek, 27 Temmuz Pazar günü Honved ile hazırlık maçı oynayacak ve İstanbul'a dönecek. Galatasaray, 21 Temmuz Pazartesi günü ise Windischgarsten'de Avusturya 3. Lig ekiplerinden SK Vorwarts Steyr ile bir hazırlık maçı yapacak.

İŞTE AVUSTURYA'DAN FOTOĞRAFLAR