Aynı bölgede oynayan Eboue de önümüzdeki sezon kadroda istenilmeyen bir futbolcu. Bu gelişmeler ışığında Sarı-Kırmızılı yönetim, Eskişehirspor’un genç sağ beki Tarık Çamdal için girişimlere başladı. Ancak istenen 6 milyon euro bonservis bedeli yüksek geldi.

Sarı-Kırmızılılar, 23 yaşındaki futbolcu için 4 milyon euro artı biri bonservisiyle olmak üzere 2 futbolcu teklif edince görüşmeler tıkandı. Bu gelişmeler ışığında Cimbom diğer alternatiflere yöneldi. Takımın hocası Prandelli bu bölgeye takviye yapılmasında ısrarlı. Yönetim, rotayı Akdeniz’e çevirdi.

Fırtına’dan döndü

Geçtiğimiz sezon PTT 1.lig’e düşen Antalyaspor’un genç oyuncusu Emrah Başsan listeye girmiş durumda. Orta saha dışında sağ bekte de başarıyla forma giyen 22 yaşındaki futbolcu Beşiktaş’ın da transfer listesinde bulunuyor. Emrah Başsan'ın, Trabzonspor'a transferi son anda, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in vetosu nedeniyle gerçekleşmedi. Bordo-Mavililer, başta anlaşmaya vardığı Emrah'ı almaktan vazgeçti ve güney ekibinden sadece Musa Nizam'ı renklerine bağladı.

Çok yönlü oyuncu

Henüz 22 yaşında olan ve geçen sezon Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de çok başarılı bir görüntü çizen Emrah'ın en önemli özelliklerinden biri çok yönlü bir oyuncu olması. İşte genç futbolcunun bu yönü hem yönetimin hem de teknik heyeti iştahını transferde kabartıyor. Esas olarak orta sahada, sağ kanatta oynayan Emrah, zaman zaman sol tarafta ve ofansif orta sahada da görev yapıyor.

Bugün