Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı? Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı?

Bunun yanında 3 kulvarda mücadele edecek bol alternatifli geniş bir kadro planlaması yapılıyor.

OKAN HOCA'NIN İSTEKLERİ

Galatasaray öncelikle mevcut kadroyu koruyacak, ardından takviyeleri yapacak. Teknik Direktör Okan Buruk, sol bek ve stoper takviyesinin yanında, hücuma dönük orta saha istedi. Icardi kalsa bile bir forvet daha transfer edilecek.

BİRÇOK İSME TEKLİF VAR

Buna göre Cim-Bom öncelikle geçen sezonki yapıyı bozmak istemiyor. Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kerem ve Torreira gibi isimlere teklifler gelirken, sarı-kırmızılar, mümkün olduğunca bunları geri çevirmek istiyor. 

4 POZİSYON BELİRLENDİ

Bu noktada astronomik tekliflerin yanı sıra, oyuncuların tercihleri de dikkate alınacak. Yine Icardi ve Rashica’yı yeniden kadrosuna katmak isteyen Aslan’da, Okan Buruk ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur arasındaki zirvede sol bek ve stoper takviyesinin yanı sıra 10 ve 8 numara pozisyona da takviye kararı aldıkları bildirildi.

ICARDI GELSE BİLE FORVET TRANSFERİ

Aslan’da Icardi’nin kadroya katılması durumunda bile yine bir forvet transferi yapılacağı belirtildi. Sarı-kırmızılılar yedek kaleci için de çalışmalarını sürdürüyor. Karagümrük’te başarılı bir sezon geçiren ve Galatasaray’a geri dönecek olan Batuhan Ahmet Şen’in de 31 Mayıs 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Milliyet)