Stoper, sağ bek ve forvet transferi için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılar sürpriz bir ismi gündemine aldı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfer için devrede.
Sponsor sorununu çözmek üzere olan Galatasaray’da transfer hareketliliği yaşanıyor. Yabancı transferinde stopere düşünülen Balanta ve Doria’dan birini kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’da forvet için çok sürpriz bir isim gündeme geldi.

İngiliz basınından Time’ın iddiasına göre Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino‘nun kadrosunda düşünmediği Roberto Soldado sarı kırmızılara transfer olmak üzere.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre transfer çalışmalarını İngiltere’de yoğunlaştıran Galatasaray Podolski ve Capmbell transferleri için uğraşırken İspanyol golcü Soldado için de devreye girdi.

Galatasaray’ın Drogba’nın ayrılışından sonra kadrosuna yeni bir forvet katmak istediğini belirten Time gazetesi Tottenham’dan ayrılmak isteyen Soldado’nun İstanbul’da 1 yıl kiralık olarak forma giyebileceğini iddia etti.

medyaspor