Güney Amerika'dan gelen haberlere göre Felipe Melo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Corinthians'tan Ralf de Souza Teles için harekete geçti. Brezilya basını G.Saray'ın Ralf için Corinthians'la görüşme talep ettiğini belirtti. Geçtiğimiz ay Al Ain'le görüşen Ralf'in Birleşik Arap Emirlikleri ekibinden 3 milyon Euro istediği ancak sadece 1 milyon Euro teklif edildiği için kabul etmediği vurgulandı.
Haberde Galatasaray'ın Ralf'in dışında Corinthians ile Pato için de görüşme yapacağı ve 25 yaşındaki yetenekli oyuncu için 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyebileceği belirtildi.

HAMZAOĞLU PATO'YU MU İŞARET ETTİ?
Galatasaray'da Teknik Direktör Hamzaoğlu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, "Taraftar yıldız transferi bekliyor. Ancak biraz daha beklesinler. Biz takıma faydalı olacak oyuncu transfer edeceğiz. Ve acele karar vermek istemiyoruz. Benim için yıldız futbolcu, takımını sırtında taşıyacak; canını dişine takacak olan futbolcudur. Örnek mi? Muslera, Sneijder, Burak ya da Selçuk... Onlar yıldızdır. Kimse endişe etmesin. Galatasaray’a fayda, katkı sağlayacak doğru oyuncuların peşindeyiz. Bizi sürekli eleştiren bir kesim var. Varsın eleştirsinler ama biz işimizi yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuşmuştu. (Sporx)