Tottenham'dan uzun uğraşlar sonrasında transfer edilen Galli yıldız Gareth Bale, uzun bir süredir oynamamasına rağmen takıma çok çabuk girmeyi beklediğini söylerken, ''Kendimi iyi hissediyorum. Bir haftadır milli takım ile idmana çıktım. Sadece 2 gündür buradayım. Ancelotti beni çok iyi karşıladı. Başlamak için hazırım ve umuyorum en kısa sürede takıma gireceğim'' dedi.

ale, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları ilk maç sorulduğunda, ''Her takım Real Madrid'i yenmek ister. Biz de, sadece Şampiyonlar Ligi'ni değil, tüm kupaları kazanmak istiyor. Real Madrid gibi takımlar kazanmak için her turnuvada ve her maçta üzerinde baskı hisseder''
cevabını verdi.

İspanyol ekibin Fransız golcüsü Karim Benzema da Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu değerlendirirken, ''Şampiyonlar Ligi'nde her zaman en yükseği hedefliyoruz. Ancak adım adım ilerlememiz gerekiyor. Grubumuz oldukça zor. Taraftarımızın da desteğini alarak, gruptan lider çıkmak için mücadele edeceğiz. Tabi Bale de bize kazanmamız için yardımcı olacak'' ifadelerini kullandı.

Skorer