Beşiktaş’ta yumruk yumruğa kavga ettikleri için süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Nevzat Demir Tesisleri’nde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İki oyuncunun da Siyah-Beyazlılardaki gelecekleri merak konusu olmuş durumda. Bugün Gazetesi'nin iddiasına göre, takımın eski kaptanı İbrahim Toraman’ın transferde yerli oyunculara yönelmeye karar veren Galatasaray ile temas halinde olduğu ortaya çıktı.

Tecrübesi Aslan’ı cezbediyor

Cimbom’da savunmanın merkezine yapılacak transfer konusunda en önemli alternatif, Beşiktaş’ta takımdan ayrı çalışan İbrahim Toraman. Milli futbolcunun, büyük takım ve uluslararası maç tecrübesi, Sarı-Kırmızılıların savunmanın merkezinde yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak adına önemli bir veri olarak kabul ediliyor.

Her şey yönetimin elinde

Milli futbolcu ise yaptığı açıklamada, takım ismi vermekten kaçındı. Ancak adı geçen takımlardan menajerlerine teklif geldiğini, bir takım konuşmaların olduğunu belirterek “Benim amacım her zaman Beşiktaş’ta kalmak ve Siyah- Beyazlı formayla futbola veda etmek. Şimdi ne olacağını bilmiyorum. Sakinim ve hiçbir konuda yorum yapmak istemiyorum. Ocakta her şey netleşir. Yönetim benimle çalışmak istemezse elbette, söz edilen ya da gündeme gelmeyen alternatiflerim var. Bir takıma transfer olacağım. Bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

Sözleşmesi 2015’te bitiyor

Kendisine verilen cezaya da sitem eden tecrübeli futbolcu, “200 bin TL ceza verdiler. Oynamadığım maçlar da hesaba katılırsa zararım ocaka kadar 400-500 bin liraya ulaşıyor. Yoktan yere bana bu cezalar reva görüldü.

Manevi anlamda çok yıprandım. Ben kaptan olarak yapmam gerekeni yaptım. Ama son derece basit biçimde bu cezalara çarptırıldım. Açıkçası çok üzgünüm. Şu anda sakin bir biçimde bekliyorum” diye konuştu. İbrahim Toraman’ın Beşiktaş’la olan sözleşmesi 2015’e kadar devam ediyor.

Bugün