Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki 1 numaralı isim olan Garry Rodrigues, PAOK kulübüne resti çekti ve sarı kırmızılı takıma transfer olmak istediğini söyledi. Wesley Sneijder ile birlikte forma giymek istediğini belirten 26 yaşındaki oyuncunun transferi için kulübüne baskı kurduğu kaydedildi.

Hürriyet'in haberine göre; Bugün Yunanistan'da Galatasaray temsilcileri ile bir araya gelecek olan PAOK yöneticilerine Garry Rodrigues son kez açık ve net konuşarak transferin yolunu açtı.

Hollanda pasaportu bulunan Yeşil Burun Adaları kökenli oyuncu, Sneijder'in her zaman hayranlıkla izlediği bir yıldız olduğuna dikkat çekip PAOK kulübüne, “Beni artık bırakın. Galatasaray'a gideceğim. Sneijder ile birlikte oynamak istiyorum. Bu benim bir daha yakalayamayacağım büyük bir olay. Bu fırsatı kaçıramam. Zaten Galatasaray'ın teklifini kabul ettim” diyerek tavrını belirtti..

Sözleşmesinde sezon sonunda 5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Garry Rodrigues için PAOK kulübü, oyuncunun gitme isteği yüzünden Galatasaray'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Galatasaray ise, bugün Yunanistan'da yapılacak olan toplantı öncesi teklifini 2.5 milyon Euro'dan 3.5 milyon Euro'ya çıkardı. Bu artış sonrası Rodrigues'in Galatasaraylı olmasına kesin gözle bakılmaya başlandı. Sarı kırmızılılar, oyuncu ile ise, 1.5 milyon Euro garanti ücret karşılığında el sıkıştı. Hafta içinde Garry Rodrigues'in Galatasaray'a resmi imzayı atıp Antalya kampında yeni takımına katılması bekleniyor.