Galatasaray'da Fatih Terim'in U20 Dünya Şampiyonası'nda hayran kaldığı Bruma için girişimler sürüyor. Portekiz'in Correiro de Manha gazetesi, Chelsea'nin de devrede olduğu 18 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın Sporting Lizbon'a yaptığı teklifi 8 milyon Bahsegel euro'dan 10 milyon euro'ya yükselttiğini iddia etti. Sarı-kırmızılı takımın Bruma'ya da yılda 1.8 milyon euro önerdiği ifade edilirken, ilk sezonda 20 maçta 90 dakika oynaması halinde 250 bin euro da bonus ödeneceği belirtildi.

GENÇLEŞTİRME POLİTİKASI
Haberde; Bruma için İngiliz devi Chelsea'nin de devrede olduğu vurgulandı. Ancak Maviler'in Sporting Lizbon ile ne kadarlık bir teklifle masaya oturduğu bildirilmedi. Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş, İngiltere kampında yaptığı açıklamada Bruma'yı istediklerini doğrulayarak, "Bruma ve Ali Adnan'la (Irak U20 Milli Takımı'nın sol beki) ilgileniyoruz. Bruma'ya bir teklif götürdük. İnşallah olumlu sonuçlanır. Gelecek için genç oyunculara ihtiyaç var" ifadesini kullanmıştı

5 GOLÜ VAR
Türkiye'de yapılan 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nda Portekiz U20 Milli Takımı ile 5 gol atan Bruma, 6 gol atan Ganalı Assifuah'ın ardından ikinci olarak Gümüş Ayakkabı ödülünü kazanmıştı. Sol kanatta oynayan, sağda da görev yapabilen Bruma, geçen sezon Portekiz Ligi'nde 13 maçta şans bulup, 1 gol kaydetti.