27 yaşındaki oyuncu, Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Konfederasyon Kupası derken çoğu takım arkadaşının aksine yeterince tatil yapamadan tekrar çalışmalara başlamaya hazırlanıyor.

Başarılı file bekçisi sezon boyunca Terim'in kalede tercih ettiği bir numaralı isim olurken, sezonun sona ermesinin ardından da Konfederasyon Kupası'nda ülkesi Uruguay ile mücadele verdi. Uruguay turnuvayı 4. sırada tamamlarken, üçüncülük maçıyla birlikte turnuvanın maksimum karşılaşma sayısına da ulaştı.

DAHA KAPATMADAN SEZON AÇACAK!

Geçtiğimiz sezonu 4 Temmuz 2012'de açan Galatasaray kampına 10 Temmuz günü katılan başarılı eldiven, yaklaşık 1 yıl boyunca dur durak bilmeden çalıştı. Sakatlık yaşamadan geçirdiği istikrarlı sezonda G.Saray ve Uruguay'ın çalışmalarının tamamına yakınında yer alan Muslera, 2012/13 sezonunu kapatmadan 2013/14 sezonunu açmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılıların 2 sezondur ulaştığı başarıda önemli pay sahiplerinden olan futbolcu, 1 haftalık izinden sonra 8 Temmuz günü G.Saray'ın İngiltere'deki kampına katılacak.

1 YILDA 52 MAÇ, 4.698 DAKİKA SAHADA!

Sezona 4 hazırlık maçında görev alarak başlayan yıldız file bekçisi, Süper Kupa mücadelesinde Fenerbahçe'ye karşı Terim'in görevi verdiği isim oldu ve bundan sonra da formayı sırtından çıkarmadı.

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftada oynanan Sivasspor mücadelesi dışına 33 maçta görev alan Muslera, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek gören Aslan'ın bu zorlu yarışında da 10 kez sahada bulundu. Böylece Uruguaylı eldiven, 5 farklı turnuvada 52 mücadelede forma giyerken, 4,698 dakika sahada kalmış oldu.

Taraftarların sevgilisi konumunda bulunan oyuncu, bu maçlarda kalesinde 60 gol görürken, 14 maçta ise gol yemedi.

TERİM ONA ÇOK GÜVENİYOR!

Sezonun sona ermesinin ardından ismi Barcelona ve Manchester United Casino Siteleri ile anılan Nando'yu Fatih Terim takımda tutmaya kararlı...

Başarılı performansı ile bonservisi tavan yapan sempatik futbolcu, Ünal Aysal'ın takımdan göndermeye izin vermek için istediği 'astronomik rakam' gelmezse, yeni sezonda da Galatasaray'ın en önemli kozlarından olacak.

Sporx