Chedjou, henüz tam olarak hazır olmadığını söylerken, takımdaki arkadaşlığa vurgu yaptı ve ''Çok iyi bir takıma sahibiz. Çok iyi bir arkadaşlık var. Geldiğimdem bu yana evimde gibiym bu nedenle yabancılık çekmedim. Dürüst olmam gerkeirse şuan yüzde yüz Chedjou'yu seyretmiyorsunuz. Çok dinlenme fırsatı bulamadım ama bunun için çalışıyorum. Ancak şuan yüzde yüz hazır olduğumu söyleyemem'' ifadelerini kullandı.

''KİM OYNARSA OYNASIN...''

Savunmadaki partnerlerinden biri olan Semih Kaya hakkında da kısa bir değerlendirmede bulunan tecrübeli oyuncu, ''Semih de şuan fizik olarak benim gibi yüzde yüz hazır değil. Ancak gördüüm kadarıyla çok agrefis, tam bir defans oyuncusu özelliklerine sahip. Tabi kimin oynayacağına hocamız karar verecek. Semih'in Ujfalusi ile oynaması büyük avantaj. Ujfalusi için fazla bir şey söylemeye gerek yok. O dünyada tanınan kendini kanıtlamış bir isim. Ama dediğim gibi kararı hocamız verecek, oynamayan oyuncular da oynayanlara destek verecek'' dedi.

YABANCI YORUMU YAPMADI

Yabancı sınırlaması hakkında kendisinin söyleyeceği bir şey olmadığını vurgularken, önlerindeki Napoli maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti ve ''Tabi sadece Betgram benim mevkimde değil, birçok mevkide farklı alternatiflerimiz var. Bu Galatasaray gibi büyük bir camiayı daha iyi yerlere getirecektir. 6 yabancı ile yorum yapmam benim işim değil'' şeklinde konuştu.

Kamp yaptıkları yerde de sıcak dışında herhangi bir sıkıntıları bulunmadığını ve önlerindeki Napoli maçına hazırlandıklarını söyledi.

Webaslan.com