İşte son zamanlarda çevirdiğimiz unutulmaz maçlar:

SAMSUNSPOR 2 - 4 GALATASARAY (2012)

Zenke'nin attığı gollere engel olamayan Galatasaray, devre arasına 2-0 yenik girmişti. Ancak ne olduysa devre arasından sonra oldu önce Semih Kaya, sonra peşpeşe gelen Selçuk,Baros ve Sercan'ın golleri Galatasaray'ı galibiyete taşıdı.

FENERBAHÇE 2 - 2 GALATASARAY (2012)

Maça hızlı başlayan ev sahibi takımdı ve 15 dakikada Sow ve Alex'in golleriyle 2-0 öne geçmişlerdi. Ancak sahneye 36.dakikada Elmander ve 82.dakikada Hakan Balta çıktı ve o sezon çok önemli 1 puanı almayı başarmıştık

GALATASARAY 4 - 2 ORDUSPOR (2013)

Karşılaşmaya şansız bir şekilde başlayan Galatasaray, önce kendi kalesinde gol gördü ve bunun yanı sıra penaltıdan yediği golle 2-0 geriye düşmüştü, yetmedi Fatih Terim'de oyundan ihraç edilmişti. Ancak 2.yarıya yine hızlı başlayan Galatasaray, Sneijder,Burak(2) ve Selçuk İnan'ın golleriyle karşılaşmadan 4-2'lik zaferle ayrılmıştı.

GALATASARAY 3 - 1  MERSİN İDMAN YURDU (2013)

Maça hızlı başlayan konuk takım, Burhan Eşer'in attığı golle 1-0 öne geçmişti bunun yanı sıra Dany kırmızı kart gördü buda yetmedi yine Fatih Terim ve yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala oyundan atılmıştı. Ancak 2.yarıya motive olan Galatasaray, Melo'nun penaltıdan ve Drogba'nın attığı 2 golle maçtan 3-1!'lik galibiyetle ayrılmıştı.

GALATASARAY 3 - 2 GENÇLERBİRLİĞİ (2014)

Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için önemli karşılaşmaya çıkan Cimbom, Oktay Delibalta ve Ermin Zec'in golleriyle 2-0 geriye düşmüştü. İkinci yarıdan sonra Burak Yılmaz'ın attığı 2 golle eşitliği sağlayan Galatasaray Umuti'un son saniyede attığı golle karşılaşmadan 3 puanı almıştı.

GALATASARAY 5 - 2 BURSASPOR (2014)

Türkiye Kupası Yari Final rövanş maçında önemli maça çıkan Galatasaray, Fernandao'nun kaydettiği 2 golle 2-0 geriye düşmüştü. Ancak ilk yarının son anlarında sahneye çıkan Sneijder farkı bire indirmişti. 2.yarıdan sonra toparlanan Galatasaray Selçuk(p), Melo(p), Burak(2)'ın attığı goller ile karşılaşmadan 5-2'lik galibiyetle ayrılıp finale yükselmişti.