Premier Lig ve Dünya devi Manchester United’ın 40 yaşındaki kurt oyuncusu Ryan Giggs, Galatasaray’lı oyuncuları değerlendirdi.

Ülkemizde devam eden U20 Dünya Kupası maçları için Türkiye’ye gelen efsane oyuncu Giggs, Sarı-Kırmızılıların Aslan’ın gol kralı patentli yıldızı Burak Yılmaz’dan kolay kolay vazgeçebileceğini düşünmediğini belirterek “Bana göre iyi bir oyuncu. Artı, golcülüğü de çok iyi. Gördüğüm kadarıyla da takımın değerli oyuncuları arasında” ifadelerini kullandı.

İstanbul heyecanı Selçuk İnan’ın performansıyla dikkat çektiğini kaydeden yıldız futbolcu, “Bana göre tekniği yerinde ve sahada da akıllı işler yapıyor” Grandbetting dedi. Adını önce hatırlamayan ve ardından gülerek Melo ismini ifade eden Giggs, “Bizimmaçta çok sert oynamıştı. Sahada neredeyse ayağımızı kıracaktı. Ancak iyi bir oyuncu, hırsıyla oynuyor” ifadelerini kullandı.

23 yıldır Manchester United forması giyen Giggs İstanbul’un heyecan verici bir şehir olduğunu ifade etti. Tecrübeli futbolcu, “Evet şimdi İstanbul’dayım ve buranın tadını çıkarıyorum” şeklinde konuştu.

"YORUM YAPMAM"

Türk Telekom Arena’nın çok modern bir stat olduğunu kaydeden Giggs, “Burada oynamak bizim için keyifti. Galatasaray’a karşı yaptığımız maçlarda en çok taraftar atmosferi dikkatimizi çekmişti. Gerçekten etkili bir atmosfer var. Burada futbol oynamak güzel” şeklinde konuştu.

Efsane oyuncu, Galatasaray’ın Devler Ligi’nde önemli hedefleri önüne koyduğunun hatırlatılması üzerine ise, “Bize karşı İngiltere’deki maçta da iyi oynadılar. Potansiyeli olan bir takım. Snejider, Drogba büyük bir renk kattı takıma. Önemli bir ekip oldular. Az hatayla ilerlemeyi başarırlarsa, Şampiyonlar Ligi’nde yarı final, final oynayabilirler. Bunu bize zaman gösterecek” şeklinde konuştu.

Galatasaray’a transferi söz konusu olan, takım arkadaşı Nani için ise “Yorum yapmam” dedi.

Bugun