Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Gökhan İnler için flaş bir açıklama geldi. Gökhan İnler hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendiren İnler'in menajeri Dino Lamberti, "Hiçbir Türk takımı ile görüşme yapmadım" dedi.

"Kimseyle görüşmedim"

Gökhan İnler ile ilgili her dönem transfer haberleri çıktığını ve bu duruma alıştıklarını ifade eden Lamberti, "Gökhan için şu anda transferi düşünmüyor ve bizim için işlerin yolunda gittiği bir Napoli maceramız var. Gökhan, Napoli'yi çok seviyor, şehre karşı da inanılmaz bir tutkusu var. Benitez'e ona çok güveniyor ve bunu her fırsatta dile getiriyor" dedi.

"Napoli'den başka yerde daha fazla mutlu olamaz"

Bu dönemde her futbolcu için transfer iddialarının gündeme gelebileceğini ve bu durumu olağan karşılamak gerektiğini ifade eden Lambertti, "Bir kez daha tekrarlıyorum. İspanya ya da Türkiye'den herhangi bir görüşmem olmadı. Gökhan'ın Napoli'den başka bir yerde daha fazla mutlu olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Napoli'nin vazgeçilmezi

2013-2014 sezonunda Serie A, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve İtalya Kupası olmak üzere Napoli forması altında 42'si ilk 11'de olmak üzere 45 maça çıkan Gökhan İnler, geçen sezon Napoli formasını en çok giyen 5 futbolcudan biri oldu.

Sporx