Felipe Melo ile büyük ihtimalle yolları ayıracak olan Sarı-Kırmızılılar, Podolski, Bilal ve Jem Karacan’ın ardından Gökhan’ı da kadrosuna katmaya çalışıyor. 

Bu doğrultuda İtalyan kulübü Napoli ile görüşmeleri sürdüren Galatasaray yönetimi, 2 milyon Euro’luk bonservis teklifinde bulundu. Napoli ise 4 milyon Euro talep ediyor. Eğer taraflar ortak bir noktada buluşursa, imzalar atılacak, çünkü Gökhan İnler, Galatasaray’a gelmeye dünden razı. Bunun en önemli nedeni ise geçtiğimiz haftalarda yaşanan teknik direktör değişikliği.
 
Kadroda düşünülmüyor
 
Napoli’de kaptanlığa kadar yükselen Gökhan İnler, teknik patron Benitez’in Real Madrid’e gitmesi ve takımın başına Sarri’nin gelmesiyle ikinci plana düştü. İtalyan hoca, orta sahanın merkezinde Jorginho ve Gargano ikilisini oynatacağını Gökhan’a da bildirdi. 31 yaşındaki oyuncu, düzenli şekilde forma giymek istediği için, kulübe ayrılmak istediğini iletti. Bu doğrultuda Galatasaray’ı önemli bir durak olarak gören Türk asıllı İsviçreli futbolcu, artık Sarı-Kırmızılılar’dan haber bekliyor.
 
Melo'nun kararı belirleyici olacak
 
Galatasaray ise bu transferi sonlandırmak için bir yandan bonservis bedelinin düşmesini, diğer taraftan Felipe Melo’nun durumunu bekliyor. Brezilyalı futbolcuyla devam eden krizin 20 Temmuz itibariyle bitmesi ve Gökhan İnler transferinin açıklanması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.