Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu değerlendiren Gökhan Zan, Fatih Terim sonrasında Florya'da hiçbir düzenin kalmadığını işte şu sözlerle anlattı:
"Mustafa Denizli geldiğinde 4-5 sorun vardı. Nedir? Birlik beraberlik, yabancı ve Türk oyuncuların çok kaynaşmaması, o ruhun oluşamaması... Mustafa Denizli Florya'ya girdiği anda şokla karşılaşmıştır. En az 15 sorunla karşılaşmıştır. Yapılan transferler, oyuncuların küstürülmesi, kondüsyon. Tarık'ı kazanmaya çalışıyor, Emre'yi oynatmaya çalışıyor, Bilal'i kazanmaya çalışıyor. Hangi biriyle uğraşacak. Bir taraftan da mutfak işleri. Şu çok önemli; hiçbir doğru beslenmiyordu.

Mustafa Denizli o düzeni getirmeye çalışıyor. Bunlar Fatih Terim döneminden sonra kayboldu. Biz hiçbirini yapmıyorduk. İdman biter bitmez futbolcuların ne zaman duş alıp çıktığı belli olmuyordu. Birbirimizle kaynaşamıyor, konuşamıyor, sohbet edemiyorduk. Birbirimizi maçta ve idmanda görebiliyorduk. Yabancı gibiydik. Parçalara ayrılmış bir aileydik. Mustafa Denizli gelince de bunları gördü."