GS TV'ye konuşan Gökhan Zan, "Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Özellikle içeride çok güzel bir seri yakalamış durumdayız. Bu hafta ufak bir kazaya uğradık diyelim. Nazar olsun. Ancak bundan sonra puan ya da puanlar kaybetmeye kesinlikle tahammülümüz yok. Kredimizi doldurduğumuzu düşünüyorum" dedi.

"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"

Derbi öncesi sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Gökhan Zan, lider Fenerbahçe'ye aldırış etmeden şampiyonluk için iddialı açıklamalar yaptı. Gökhan, "Beşiktaş maçında özel taraftarımızla, coşkulu taraftarımızla kendi stadımızda o ambiansla birlikte, taraftarımızın gücüyle birlikte desteği arkamıza alıp karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Şampiyonluktan kopmak istemiyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray'dır. Her zaman da var olacaktır" diye konuştu.

"Aynı başarıyı tekrar etmek istiyoruz"

Beşiktaş maçını kazanarak Chelsea karşılaşması öncesinde moral kazanmak istediklerini dile getiren başarılı savunma oyuncusu, "Hem son iki sezon şampiyonluk, hem de Şampiyonlar Ligi, üst üste son 16'ya kalıp çeyrek finale kalmak... İnşallah Beşiktaş maçından itibaren o başarımızı yakalayıp Chelsea maçı öncesi moral kazanıp taraftarımızla beraber özlenen o şampiyonluğu tekrardan hanemize yazdırmak, camiamıza kazandırmak ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene en az kazandığımız başarıyı tekrar etmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Bunu başaracak güçteyiz. Bu kapasitemiz ve potansiyelimiz var" açıklamasını yaptı.