Borussia Dortmund'dan transfer ettiğimiz ancak eksik evrak nedeniyle oynatamadığımız Kevin Grosskreutz sarı-kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. 

Son günlerde ülkesindeki 'kung-fu tekmesi' ile gündeme gelen oyuncu, Alman basınına özel bir röportaj verdi. Grosskreutz, "Taraftarın bana olan ilgisinden memnunum. Oynayamamam konusunda bana çok destek oluyorlar. Özellikle de instagram hesabımdan yoğun bir ilgi var. Taraftar kültürüne önem veren bir insanım, bu yüzden Galatasaray'da olduğum için mutluyum" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya hesapları uyarınca, dünyanın en önde gelen kulüplerinden olduğuna dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcu, "Dünyanın her yerinde Galatasaray taraftarları var. Son olarak bir hazırlık maçı yaptık. Oradaki atmosfer inanılmazdı. Böyle bir şey daha önce yaşamadım. Tribünden takip ettiğim maçlarda da bu atmosferi yakından yaşama fırsatım oluyor. Dünyanın bir çok yerinde buna benzer atmosferler olabilir ancak Galatasaray'da bir başka yaşanıyor" diye konuştu.

Takımda herkesin kendisine çok iyi davrandığını ve iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu söyleyen Grosskreutz, Koray Günter, Yasin Öztekin ve Hamit Altıntop gibi isimlerle çok iyi anlaştığını dile getirerek şunları söyledi: "Takımdakiler birbirini çok iyi anlıyor. Takımda iyi Almanca konuşan bir çok futbolcu var. Lukas Podolski ile aynı takımda olduğum