Galatasaray'da forma giymeden Stuttgart'a transfer olan Kevin Grosskreutz, basının karşısında geçti ve soruları yanıtladı.

Alman oyuncu, Galatasaray taraftarlarının kendisine kızgın olmasının normal olduğunu söylerken; "Bir süredir uğraşmak zorunda kaldığım bu şiddetli saldırılar da profesyonel hayatın bir parçası. Türk taraftarlarının kızgın olmasını anlıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrılmasının nedeni hakkında konuşan Grosskreutz, "Galatasaray'da işlerin daha kolay olmasını bekliyordum, ama mantalite Türkiye'de farklı. Galatasaray bana karşı hep samimi oldu. İnsanlar bana karşı çok iyiydi. Onlar için en iyisini diliyorum, umarım şampiyon olurlar" dedi.

"KÜMEDE KALMA YARIŞI HEYECANLANDIRIYOR"

Stuttgart ile kümede kalma yarışı verecek olmasının heyecanlı olduğunu belirten 27 yaşındaki futbolcu, "Stuttgart ile gireceğimiz kümede kalma yarışı beni heyecanlandırıyor. Stuttgart benim için duygusal açıdan en iyi takım. Benim futbolda duygulara ihtiyacım var. Stuttgart benim için harika bir tercih oldu. Burada bir yıldız gibi hissetmiyorum, Kevin Grosskreutz'um, normal bir insanım" diye konuştu.

"SCHWEINSTEIGER BENİ TEBRİK ETTİ"

Son olarak Stuttgart'a döndükten sonra Schweinsteiger'dan telefon aldığını kaydeden Kevin, "Schweinsteiger benim Almanya'ya geri dönmemden dolayı çok mutlu. Beni transfer nedeniyle tebrik etti" diyerek sözlerini noktaladı.