GS TV'de yeni çalışmaya başlayan Gülçin Tunçok isimli muhabir/sunucunun sosyal medyadaki Fenerbahçe ile ilgili paylaşımları tepki topladı.

Galatasaray'ın resmi yayın organında görev yapan Gülçin Tunçok''un Fenerbahçe taraftarı olması bazı Galatasaraylı taraftarları kızdırdı. Facebook adresinde bir paylaşımdaki yorumu ve eski tweetlerini ortaya çıkan sunucunun GS TV'de görev yapmasına karşı çıkılıyor. 

Gülçin Tünçok'un geçtiğimiz günlerde yapılan Fenerbahçe yürüyüşüne dair paylaşımlarda bulunduğu ve desteklediği iddia ediliyor. Fenerbahçe'nin şike davası yürüyüşünü destekleyen bir tweeti RT eden sunucunun bu davranışı tepki çekti. Ayrıca sunucunun Fenerbahçe atkısıyla bir de poz verdiği ifade edildi. 

Aynı zamanda İstanbul Halk Tiyatrosu'nda eğitim gören genç sunucunun televizyon dizilerinde oyunculuk tecrübesi olduğu da belirtildi.

İşte sosyal medyadan öne çıkan bazı tepkiler;

"Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını düşünen bir GS TV çalışanı olması üzücü.Bu nedir yahu bari bunu silseydi ??"

"Yok Abi Böyle Bi Mantık! Biz Arma İçin Canımızı Vermeye Her Saniye Hazır Olalım, Elin Fenerlisini Kanalda Çalıştırın!"

" Rakip takımı tuttuğu için takımın kanalında çalışan birini tefe koymak, işten attırmak da nedir? Bunları aştığımız zaman Türk futbolu büyür, yoksa bu zihniyetle bırak Dünya Kupasına gitmeyi, Bulgaristanı geçemeyiz."

"O galatasaray camiyasına kendini kabul ettirdiğine göre güvenilir biri gerisi önemli değil fener de türk takımı tutsun sorun olmaz yeterki gsda şerefiyle çalışsın"

"gülçin tunçok'a nasıl talimat verdilerse, işe başlamadan tüm tweetleri silmiş, instagram'ı temizlemiş. facebooktaki 4sq etiketlerini unutmuş"