Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor engelini 4-2'lik skorla geçerken, sarı-kırmızılı taraftarların performansını merakla beklediği 20 yaşındaki Sinan Gümüş, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 18 kişilik kadrosuna giremedi.
 
Sezon öncesinde Almanya 3. Ligi'nde mücadele eden VfB Stuttgart II takımından transfer edilen Sinan Gümüş, antrenmanlardaki mücadelesine rağmen Cesare Prandelli'nin gözüne girememiş ve sarı-kırmızılı formayla kendisini gösterememişti.
 
Sarı-kırmızılıların eski antrenörlerinden Cevat Güler, Eskişehirspor maçının ardından GS TV'de açıklamalarda bulunurken, Hamzaoğlu'nun Sinan Gümüş'e şans vermesi gerektiğini kaydetti.
 
"SİNAN GÜMÜŞ'Ü GÖRMELİYİZ"
 
Hamzaoğlu'nun 17 Aralık'ta FBM Makina Balçova ile yapılacak karşılaşmada Eskişehirspor maçının 11'inin önemli bir kısmını değiştirmesi gerektiğini söylerken şöyle konuştu:
 
"Sahaya çıkan bu kadrodan en az 5 kişi Balçova maçının kadrosunda olmamalı. Sinan Gümüş ve diğer gençleri görmeliyiz. Bu oyuncuları oynatmak lazım. Ben Sinan ve Koray'ı merak ediyorum"

 
"ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUM"
 
Konu hakkında açıklamada bulunan Sinan ise, "Buraya geldiğimde zor olacağını biliyordum. Şu anda benim yapmam gereken, idmanda ya da oynadığım 21 yaş altı takımının maçlarında elimden gelen en iyi performansımı sergilemek. Hocam beni hazır görüp de şans verirse, inşallah başarılı olacağım" dedi.