Galatasaray’da isim çok, transfer yok. Menajerler, sarı-kırmızılı kulübe her gün yeni isimler önerirken, gündeme gelen son futbolcu da Romalı Seydou Doumbia oldu. Ocak ayında CSKA Moskova’dan Roma’ya 15.9 milyon euroya transfer olan 27 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcunun mutsuz olduğu va ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

2019’a kadar İtalyan ekibi ile sözleşmesi bulunan Doumbia, yarım sezonda 6 maçta 11’de çıkarken sadece 2 kez fileleri havalandırarak iyi bir görüntü çizememişti. İtalya’da aradığını bulamayan Seydou Doumbia’nın menajerlerinin Galatasaray’da temas kurarak futbolcuyu önerdikleri belirtildi. Bonservisi çok yüksek olan golcü futbolcunun kiralık olarak kadroya katılabileceği ifade edildi.

Glik de listede
Oumar Niasse’nin işini bitiren ve kulübü Lokomotif Moskova ile 800 bin euro kiralama bedeli karşılığında anlaşan sarı-kırmızılılar, bunu resmiyete dökmek için diğer adayların ve önerilen isimleri inceliyor.
Aynı menajerlerin yine İtalya’nın Torino ekibinde forma giyen Polonyalı savunma oyuncusu Kamil Glik’i de önerdikleri belirlendi. Güçlü fiziği ile dikkat çeken 27 yaşındaki stoperin İtalyan ekibinde senelik 850 bin euro kazandığı ve Galatasaray’a çok uygun bir maliyetle transfer olabileceği belirtildi. Polonya Milli Takımı’nın kaptanları arasında yer alan ve Torino’da da bandı takan Kamil Glik’in bonservisinin 5-6 milyon euro dolayında olduğu belirtildi.