Son birkaç sezon adı zaman zaman Galatasaray ile de anılan Parma'nın yıldız oyuncusu Jonathan Biabiany, kulübünden ayrılacağını açıkladı.

Hem sportif açıdan hem de ekonomik açıdan çok zor bir sezon geçiren ve parasal sıkıntılar nedeniyle federasyondan ceza alabileceği konuşulan Parma'da ayrılıklar da yavaş yavaş açıklanıyor. Oyuncularına maaşlarını ödemede sıkıntı yaşayan Parma'da takımın yıldız isimlerinden Jonathan Biabiany de bu sıkıntıyı koz olarak kullanıp, sezon sonunda ayrılmaya hazırlanıyor. Jonathan Biabiany, 1 yıllık alacaklarından vazgeçerken, bunun karşılığında sözleşmesini feshedecek.

İtalya basınına yansıyan haberde 1 Eylül'den bu yana maaşını alamayan Biabiany ile Parma da bu konuda anlaştı. Parma böylece 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya yüksek maaş ödemekten de kendini kurtarmış olacak. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından da attığı ''Parma her zaman benim kalbimde olacak. Şimdi gelecek yıla hazırlanmam gerekiyor'' mesaj ile bir anlamda ayrılığı doğrulamış oldu.

Orta sahanın sağ kanadında görev yapan Biabiany'nin adı son 2 sezonda sık sık Galatasaray ile anılmıştı.
Yıldız oyuncunun bu kararının ardaından Galatasaray'ın yeniden devreye girip girmeyeceği ise sezon sonunda netleşecek.