GALATASARAY'DA OZAN İÇİN SON GÜN!
Hamza Hamzaoğulları'ın ısrarlı bir şekilde kadroya katılmasını talep ettiği Ozan Tufan için 4 milyon avroluk bonservis bedelini gözden çıkartan Galatasaray, Bursaspor'a 3 de oyuncu önermişti. Bursaspor'un 6 milyon avro artı 2 de oyuncu talep etmesinin ardından çıkmaza giren transfer görüşmeleri, Galatasaray'da bugün yapılacak olan transfer zirvesinin ardından yeniden şekillenecek ya da transfer süreci tamamen kapanacak.

BİR YANDAN MELO, BİR YANDAN OZAN!
Galatasaray'da bugünkü zirvede gündemin önemli konularından biri de Felipe Melo olacak. Melo'nun takımdan ayrılma ihtiamaline karşılık Ozan Tufan transferinde ısrarcı olan Galatasaray, Brezilyalı oyuncunun transferi için Inter ile pazarlıklarını sürdürüyor.

OZAN TUFAN İPLERİ ÇOKTAN KOPARDI!
Kısa bir süre önce verdiği bir röportajda Bursaspor'dan ayrılmak istediğinin sinyallerini veren ve hayalinin Avrupa'da oynamak olduğunu vurgulayan Ozan Tufan, yaptığı açıklamalardan dolayı 50 bin dolar ceza almıştı. Kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini dile getiren Ozan Tufan, bir süre önce Valencia ile anlaşmaya varmış ancak Bursaspor, 8 milyon avroluk bonservis bedelin ödeme planı konusunda İspanyol temsilcisi ile anlaşamamıştı.