Galatasaray, Süper Lig'in başlamasına bir hafta kala büyük bir transfer operasyonunda son Bedava bahis noktaya geldi. Atletico Madrid'in sözleşmesini uzatmadığı ve Chelsea'nin de transferinden vazgeçtiği Arda Turan için İspanyol kulübüne 14 milyon Euro + Riera'yı teklif eden Galatasaray, bir taşta iki kuş vurmanın peşinde.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Albert Riera'yı gönderip Brezilyalı sol bek Carlinhos için kontenjan açmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimde, tartışma konusu olan ise Arda için ödenecek bonservis bedelinin nereden karşılanacağı...

"BURAK YILMAZ 20 MİLYON EURO"


Teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'de son iki sezonun gol kralı Burak Yılmaz'ın kadroda tutulmasını isterken, sarı-kırmızılı yönetimin Trabzonspor'dan 5 milyon Euro karşılığında alınan golcü oyuncuya İtalyan kulübü Napoli'nin 20 milyon Euro vermesi halinde satış kararı alacağı öğrenildi.

Arda da daha önce kaptanlığını yaptığı sarı-kırmızılı takıma dönmeye hazır ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor. G.Saray'ın bu transfer operasyonunu Süper Kupa maçının ardından netleştirmesi bekleniyor.

20 MİLYON EURO


G.Saray yönetimi, Fatih Terim takımda tutulmasını istemesine rağmen 20 milyon Euro'luk teklif gelmesi halinde yıldız futbolcuyu satmayı planlıyor. İki senedir Atletico Madrid forması giyen Arda, İspanyol ekibinde Kral kupası, Avrupa Ligi ve Avrupa Süper Kupası'nı kaldırdı.

Sabah