Son dönemde Twitter'da yumurta takipçi satın alımı ile gündeme gelen Fenerbahçe'nin ardından şimdi de İngiliz devi Arsenal, takipçi satın alma iddialarıyla gündeme geldi. Londra temsilcisi, günden güne binlerce yumurta takipçi (sahte kullanıcı) satın alarak Twitter'da takipçi sayısını arttırıyor.

ARSENAL HEM TAKİPÇİ ALIYOR HEM DE TAKİP EDİYOR

Mikro blog ağı Twitter'da dünya çapında en çok takip edilen 4. kulüp ünvanını elinde bulunduran Arsenal, yumurta takipçileriyle beraber alışılagelmişin dışında 163 bin Twitter kullanıcısını da takip ediyor. Topçular'ın yanı sıra Premier Lig'in devlerinden Manchester United ve Liverpool da benzer hamleler yapmış gözüküyorlar.

Sürekli olarak takipçi sayılarını olağan dışı arttıran İngiliz kulüpleri, Twitter'da 'İngiltere Yumurta Ligi' geyiklerinin dönmesine neden oldu.

ARSENAL YUMURTALARIYLA GALATASARAY'I YAKALIYOR

Arsenal takipçi sayısındaki bu artışla, dünyada en çok takip edilen 3. futbol takımı olan Galatasaray'ı da geride bırakacak gibi gözüküyor. Real Madrid ve Barcelona'nın ardından takipçi yarışında 3. sırayı uzun süredir kimselere kaptırmayan sarı kırmızı takımın 3 milyon 730 bine yaklaşan takipçisi bulunuyor.