Bursaspor'un genç yıldız adayı Oğulcan Çağlayan, Galatasaray'ın radarına girdi.

Bursa'da Bugün'ün haberine göre sarı-kırmızılı takımın, genç futbolcuyu renklerine katabilmek Bahis için yeşil-beyazlı kulübe resmi teklifte bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Bursaspor'un genç yıldızı Oğulcan Çağlayan'ı renklerine katmak istiyor. Yeşil-beyazlı takımın, 300 bin liralık yetiştirme bedeli nedeniyle profesyonel sözleşme yapmadığı genç golcüsü Oğulcan Çağlayan için Galatasaray Bursaspor'un kapısını çaldı.

Bursaspor'un Oğulcan için sarı-kırmızılı kulüpten 500 bin TL ve genç orta saha oyuncusu Birkan Vatansever'i istediği, Galatasaray'ın ise genç oyuncusunu bırakmaya yanaşmadığı öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmelerden olumsuz sonuç çıkması halinde, sarı-kırmızılılar genç yıldız adayını 6 ay sonra sadece yetiştirme bedeli ödeyerek bu transferi bitirmek istediği öne sürüldü.

Ayrıca Oğuzhan'ın dün Bursaspor'un A2 Takımı ile oynadığı hazırlık maçında kadrosunda da yer almadığı görüldü.

Oğulcan futbol otoritelerinde "Geleceğin Ibrahimovic'i" olarak adlandırılıyor. 1996 doğumlu 17 yaşındaki isim Bahçelerüstü Spor'un ardından, Ankaraspor'da futbol eğitimini tamamlarken, 2011'de Bursaspor altyapısına katılmıştı. Oğulcan 16 yaşındayken Bursa A takımına yükseldi.

Sporx