Eskişehir'e yapılacak olan 33 bin kişilik yeni stadyumun temelini atmak üzere Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren'le (YHT) Eskişehir'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Terim, Milli Takımlar teknik direktörlüğüne yakışan bir isim" dedi.

Eskişehir Garı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıç, Fatih Terim'in Milli matadorbet giriş Takımın başına getirilmesiyle ilgili şöyle konuştu;

"Fatih Terim, gerek çalıştırdığı takımlarda, gerek Galatasaray'da, gerek milli takımda geçmişte yaptığı görevler sırasında rüştünü ispat etmiş bir teknik direktördür. Milli Takımlar teknik direktörlüğüne de yakışan bir isim. Temennimiz Türk milli takımına yeni bir sistem yeni bir kadro alt yapısı oluşturması ve milli takımın Türk milletinin beklediği başarılara heyecanlara koşturmasıdır. Fatih Terim hocanın başarılı olacağına da inanıyorum.

GALATASARAYLILAR'A MESAJ

Galatasaraylılar endişelenmesinler çünkü milli takımın önümüzdeki bir yıl boyunca çok yoğun bir maç programı yok. Daha ziyade teknik düzeyde ofis çalışmalarıyla belki sürecin götürülmesi gerekecek. O nedenle kaygı duymaya gerek yok diye tahmin ediyorum."