Bu sezon Fenerbahçe forması altında sergilediği performans ile Avrupa'nın önde gelen isimlerinin transfer listesine en tepeden giriş yapan Caner Erkin için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Akşam gazetesinde, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen Alaattin Metin imzalı haberde, Fenerbahçe forması giyen yıldız oyuncu için Galatasasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi.
Haber şu şekilde;

G.SARAY'DAN CANER MİSİLLEMESİ!

Bonservisi elinde olan Caner için GS devreye girmiş. Caner’in de yakınlarına “Oynadığım futbol belli. F.Bahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” dediği konuşuluyor.

Maç öncesi locaların koridorunda dolaşırken, çok inandığım ve güvendiğim transfer piyasasının kulağı delik kişileriyle karşılaştım. Konu Caner’di… Birisi, benim de bildiğim, Beşiktaş’ın hocası Bilic’in Caner’i çok istemesiydi… Ama bir başkası daha farklı söylemde bulundu. O da “Galatasaray’ın da gizliden gizliye devreye girdiği…” Şaşırdım. İki kulübün arası bu kadar gerginken, olsa olsa Caner ile misilleme transfer dedim. “Hayır” dedi. Gerekçe olarak da “Caner’in bonservisinin elinde olmasını, Galatasaray’ın Caner gibi savaşçı bir oyuncuya ihtiyacı bulunmasını” anlattı… Ve bir şey daha duydum;

BAŞKANLA PARA KONUŞMAM DEDİ AMA…

Bonservisi elinde olan Caner, her ne kadar “Ben Aziz Yıldırım’ın karşısında para konuşmam. Başkanıma saygım sonsuz” dese de, yakınlarına “ Oynadığım futbol belli. Fenerbahçe’de kimin ne aldığını da belli… 3,5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” diye de söylemde bulunuyormuş. Sakın kimse bu sözlerim arkasında bir neden aramasın. Ben sadece konuşulanları söylüyorum. Ama Caner ile Fener’in 2.5 milyon euroya el sıkışacağı da ifade ediliyor.

Akşam