Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Florya'dan uzaklaştırılması ile birlikte başlayan yönetim ile Mustafa Denizli arasındaki gerginlik Mersin ile oynanan maçtan sonra daha da arttı. UEFA Kupası'nda Lazio ile oynanacak ilk maçta kötü bir sonuç alınması halinde Denizli döneminin kapanacağı belirtiliyor. Kupada Akhisar ile oynanan maç sonrası, "Psikolojik olarak iyi değilim" açıklaması yapan Denizli'nin bu nedenle büyük eleştiri aldığı ortaya çıktı. Bu arada Cenk Ergün'ün yakın çevresine, "Yakında Florya'ya geri dönüyorum" demesi Denizli'nin gönderileceği yolunda çıkan söylentilerin de artmasına neden oldu.

HAGİ OLMAZSA ALMANYA EKOLÜ

Yönetimin Mersin maçı sonrası Denizli'nin söylediği, "G.Saray ruhu ortaya çıkmalı" sözünü de içerlediği belirlendi. Denizli'nin yerine getirilmesi planlanan ilk ismin Hagi olduğu öne sürüldü. Rumen hoca ile Fatih İşbecer'in görüşme yapmayı planladığı iddia edildi. Bu arada Hagi'den olumsuz bir cevap alınması durumunda yönetimin rotasını önce Hollanda'ya sonra da Almanya'ya çevireceği öğrenildi.

RUMEN HOCA İLK SIRADA

Galatasaray Yönetimi Mustafa Denizli'nin gönderilmesi durumunda Hagi'yi adaylar arasında ilk sıraya aldı. Daha önce Sarı-Kırmızılı kulüpte 2 dönem görev yapan efsanevi isim Hagi'nin gelişmeleri yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında.