Milliyet'in haberine göre, Hollandalı yıldızın, İngiltere kampındaki formda görüntüsünden sonra Malaga ile yapılan özel maçta da süper bir gol atıp, iyi bir performans ortaya koyması camiada büyük sevinçle karşılandı.

Sneijder’in formu şüphesiz Başkan Ünal Aysal’ı çok heyecanlandırdı. Aysal, Sneijder’in yeni sezon öncesi çok iyi sinyaller vermesini Milliyet’e değerlendirdi.

Hollandalı oyuncunun tartışılmaz bir yıldız olduğuna dikkat çeken Aysal, “Sneijder’den beklentimiz bu olduğu için transfer ettik. Hazırlık kampındaki görüntüsünü bu sezon bu gelişmeyi sürdüreceğinin işareti olarak algıladım. Malaga maçındaki performansı bizleri mutlu etti. Çok zorlu bir süreçten sonra transferini sağlamıştık. Sneijder da kendisinden beklentilerin farkında. Bu yüzden bu sezon çok şey vermek istiyor. Hatta Galatasaray’a bir şeyler kazandırmadan ayrılmam Savoybetting diyor. Bu ne kadar karakterli ve aidiyet duygusuna sahip bir oyuncu ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

HAGI KADAR İZ BIRAKIR

Başkan Ünal Aysal, Sneijder ile Hagi’yi kıyaslamasını istediğimizde ise “Bir kıyaslama doğru olmaz. Ama Sneijder da Hagi kadar iz bırakacaktır. Bu potansiyele sahip bir oyuncu.

Kariyerine ve başarılarına baktığımız zaman bu beklentinin içine girmemiz yanlış olmaz. Ben çok ümitliyim” yorumunu yaptı. Galatasaray’ı Emirates Kupası’nda yakından takip edeceğini bildiren Aysal, sarı-kırmızılı takımın böylesine büyük bir turnuvada yer almasının marka değerini tescillediğine dikkat çekti.

Son olarak transferi de değerlendiren Aysal, “Ana programımızı tamamladık. Hocamızdan bir talep gelirse, o zaman bu konuyu yeniden açarız” açıklamasını yaptı.

Wesley Sneijder kimdir

Tam Adı:    Wesley Sneijder
Doğum Yeri:    Utrecht, Hollanda
Yaşı:    29
Boyu:    1.70 cm
Mevkisi:    Orta saha

KULÜP KARİYERİ

Yıl    Takım    Maç    Gol
2002-07    Ajax    126    43
2007-09    R. Madrid    52    11
2009-13    Inter    76    13
2013-    Galatasaray    16    4
MİLLİ TAKIM
2003-    Hollanda    93    25