Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe derbisinde üstün oynayan taraf olduğunu belirterek, alınan galibiyeti hak ettiğini söyledi.

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'YE GÖRE..."

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Hagi, güzel bir derbi mücadelesi olduğunu dile getirerek, "Her derbi karşılaşmasındaki gibi güzel bir maç oldu. Maç içinde her şey vardı. Galatasaray bu maçı kazanmayı başardı. Ben, hak ettiğini düşünüyorum çünkü Galatasaray, Fenerbahçe'ye göre daha iyi oynadı. Önemli bir galibiyet olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Hagi, maçtan önce sarı-kırmızılı taraftarların kendisine yönelik sevgi gösterileri karşısında duygulandığını aktararak, şöyle devam etti:

"Tüm taraftarlara gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da güzel anlar yaşamalarını ümit ediyorum. Umarım, Galatasaray bundan sonra hep başarılı olur ve kendilerini mutlu eder."

Türkiye'de 7 yılının geçtiğini hatırlatan Hagi, "Sarı-kırmızılı renkleri, Türkiye'yi ve İstanbul'u çok özledim. Çünkü burada 7 yılım geçti. Benim için çok güzel zamanlar oldu. Burası benim hayatımın bir parçası. Galatasaray'ı ve İstanbul'u hiçbir zaman unutamam" şeklinde konuştu.