Bosna Hersek Milli Takımı'nın Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile yapacağı  Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için ülkesinde bulunan Hajroviç, AA  muhabirine, transferini değerlendirdi. 

''Almanya, Almanya'dır. Orada düzen ve disiplin var'' diyen Hajroviç,  yeni takımında her şeyin yerli yerinde olduğunu ve bu düzenli ortamın kendisine  de uyduğunu ifade etti. 

Hajroviç, yeni takımı Werder Bremen'de her şeyin hayallerindeki gibi  olduğunu belirterek, ''Werder Bremen'de her şey süper gidiyor. Umarım kaliteli  maçlar oynamaya devam ederek, her gün kendimi daha fazla geliştirebilirim. Kulüp  ve taraftarlar muhteşem. Umarım Almanya'da iyi işler yapabilirim'' şeklinde  konuştu. 

Milli takım olarak, salı günü Zenitsa'daki Bilino Polye Stadı'nda  Güney Kıbrıs Rum Kesimi ile son derece önemli bir maç oynayacaklarını anlatan  Hajroviç, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine iyi bir başlangıç yapmak  istediklerini aktardı. 

Hajroviç, ''Galip gelerek, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.  Salı günkü maçta onların da 12. oyuncu olarak bizi destekleyeceklerini  düşünüyorum. Güney Kıbrıs Rum Kesimi hafife alınmayacak bir takım ve bu nedenle  tüm gücümüzle mücadele etmeliyiz. Galip geleceğimize inanıyorum'' ifadesini kullandı. 

Bosna Hersek'in Brezilya'daki Dünya Kupası'na katılarak ''tarihi bir  başarıya imza attığını'' kaydeden Hajroviç, Avrupa Futbol Şampiyonası'na  katılarak yeni bir başarıya imza atmak istediklerini sözlerine ekledi.