İşte Hajrovic'in sözleri...

"G.Saray gibi dünya çapında bir kulube geldiğim için mutluyum. Bir an önce hocamla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Birçok isimle konuştum buraya gelmeden önce. İlk başta takımımla bir an önce buluşup, iyi işler yapıp, efsane olmak istiyorum."

"EĞER G.SARAY'DA OYNUYORSANIZ..."

"Çok önemli isimler var Galatasaray'da. Galatasaray gibi dünya çapında bir takımda oynuyorsanız çok iyi bir oyuncu olmanız gerekiyor. Tabii ki belli bir adaptasyon süreci geçecektir. Ama herkesin bana yardım edeceğine eminim"

"TÜRK PASAPORTUNU İSTİYORUM"

"Baba tarafım Türk olduğu için birçok aile mensubum Türkiye'de yaşıyor ve bu benim için avantaj olacak. Şu anda 2 pasaportum var, İsviçre ve Bosna-Hersek. Tabii ki Türk olmayı da isterim. Bosna ile Türkiye arasında benim için hiçbir fark yok. Türk pasaportunu da tabii ki istiyorum."

"G.SARAY TARAFTARINI BİLMEME ŞANSI YOK"

"Şampiyonlar Ligi'ni takip edince G.Saray taraftarını bilmeme gibi bir şansınız yok. Bir an önce onların önüne çıkıp, çalışkanlığımla onların gönlünü kazanmak istiyorum. Taraftar beni sevecektir. Benim için de yeni bu. Bu kadar ateşli taraftarların önünde ilk kez oynayacağım. Onlara mesajım, çalışkanlığımla onların gönlünü kazanacağım."

"TÜRKÇE'Mİ GELİŞTİRECEĞİM"

"Merhaba, İnşallah bildiğim Türkçe kelimeler. Müslüman olduğumdan ötürü bazı kelimeler Bosna ile aynı. Her geçen gün Türkçe'mi geliştireceğim ve yeni kelimeler öğreneceğim."

Webaslan