Galatasaray’ın devre arasında büyük umutlarla Grasshoppers’tan transfer ettiği ancak kadroya girmekte sıkıntı çeken İzet Hajrovic’e Saraybosna’dan müjdeli haber var.

Zaman’a konuşan Bosna Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Safet Susic, Hajrovic’i Brezilya’daki finallere götüreceğini söyledi. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadele etmeye hak kazanan Bosna’nın başarılı hocası, “5 Mayıs’ta açıklayacağım aday kadroda İzet Hajrovic de olacak. Onu Brezilya’ya götürmeme gibi bir durumum olamazdı. Çünkü İzet’in Slovakya’ya attığı muhteşem gol bize Dünya Kupası finallerinin kapısını açmıştı.” dedi. Susic’in bu güzel haberini ilk kez Zaman’dan duyan Boşnak futbolcu ise, “Safet hocanın beni kadroya alacağını umut ediyordum. Fakat sizin sayenizde kesin emin oldum. Brezilya’da olacağım için çok mutluyum. Safet hocayı mahcup etmeyeceğim. Bosna’nın başarısı için elimden geleni yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’daki performansını da değerlendiren Hajrovic, Sarı-Kırmızılı takıma her geçen gün daha da adapte olduğunu söyledi. G.Saray’ın çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu dile getiren 22 yaşındaki Bosnalı futbolcu, “Açıkçası birçok yıldızın yer aldığı G.Saray’da bu kadar forma şansı bulacağımı da tahmin etmiyordum. Kadroya giremediğim zamanlar tabii ki çok üzülüyorum. Hatta bazen sinirli oluyorum. Bu gayet doğal. Ancak G.Saray’a geldiğim için hiç pişmanlık duymadım. Benim sadece biraz zamana ihtiyacım var. Önümüzdeki sezon takıma daha faydalı olacağıma yürekten inanıyorum.” şeklinde konuştu.