Galatasaray'ın Bosnalı futbolcusu Izet Hajrovic ve Bosna Hersek Yardımcı Antrenörü Elvir Baljic, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

BALJIC: "G.SARAY'A GELMESİ BÜYÜK BİR FIRSAT"

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray forması giyen Baljic, "Uzun zamandır tesislere gelmedim. Tekrar eski arkadaşları gördüm, mutlu oldum. İzet'in antrenmanını izledim. Bosna'dan uzun zamandır oyuncu gelmiyor. Biz de çok sevindim. Özellikle ben çok sevindim. Galatasaray'a gelmesi büyük fırsat. Galatasaray için önemli transfer. İyi başladı. İnşallah devamı gelir" dedi.

HAJROVIC: "F.BAHÇE'DE OYNAMASI KÖTÜ AMA..."

Baljc hakkında konuşan Hajrovic, "Onun çok iyi oynadığını biliyorum. Fenerbahçe'de oynaması kötü ama... (Gülerek). Şaka yapıyorum. Çok iyi bir futbolcuydu ve çok da iyi bir antrenör" diye konuştu.

İŞTE O ANLAR ( SWF )

2014 Dünya Kupası'na katılacak olmaları hakkında da konuşan Hajrovic, "Slovakya'ya attığım gol önemliydi. Dünya Kupası yolunda önemli bir goldü. O gol için mutlutum. Dieğr gruplara göre zor bir grupta olduğumuzu söyleyemem. İyi oynarsak, Dünya Kupası'nda iyi işler yapabiliriz. Geçtiğimiz Kasım'da Arjantinle karşılaştık. Onları tanıyoruz" açıklamasını yaptı.

BALJIC: "İNŞALLAH G.SARAY TURU GEÇER"

Baljic, Galatasaray'ın Chelsea ile oynadığı maç hakkında ise "Galatasaray, Avrupa maçlarında her takımı yenebilecek güçte. Bu sene de aynı şekilde. Chelsea güçlü bir ekip, çıkıştalar. Ancak Galatasaray da aynı şekilde çıkışta. Şanslar için ben yüzde 50, yüzde 50 diyorum. Galatasaray ve Izet'e başarılar diliyorum. İnşallah turu geçerler" yorumunu yaptı.