Galatasaray'ın Bosna Hersekli futbolcusu İzet Hajrovic,  "Kendimizi yüzde 100 sahaya verebilirsek ve iyi hazırlanırsak Eskişehirspor ile  oynayacağımız maçı kazanıp kupayı alırız" dedi.
 
Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi adına Belek Turizm Merkezi'ndeki  Susesi Sport Center'da düzenlenen CKFA Cup Antalya etkinliğine katılan  sarı-kırmızılı futbolcu Hajrovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a Ocak ayında geldiğini hatırlattı.
 
Takımına alışma sürecinde olduğunu dile getiren Hajrovic, "Hem şehre  hem takım arkadaşlarıma hem de Süper Lig'e alışmaya çalışıyorum. Önümüzdeki sezon  çalışmalarıma devam edeceğim. Takıma daha da alışacağım için çok daha iyi  olacağım. Kaliteli bir lig ve iyi bir takıma geldiğimi biliyorum" ifadesini  kulandı.
 
Galatasaray'ın Eskişehirspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası  finalini değerlendiren Hajrovic, "Ziraat Türkiye Kupası finalinde tabi ki büyük  şansımız olduğunu düşünüyorum. Kendimizi yüzde 100 sahaya verebilirsek ve iyi  hazırlanırsak Eskişehirspor ile oynayacağımız maçı kazanıp kupayı alırız" diye  konuştu. 

Anadolu Ajansı